Júlia

IMG_0379-EditarDúo d’Alcoi què respecta l’arrel fusionada del folk, pop i electrònica suau per tal d’intentar explorar camins encara verges en la música feta al País Valencià. Al 2015 van treure el disc Nuvolàstic (Malatesta records) què comprén electrònica, però també pop refrescant, vals i fins a una cançó de bressol per a adults.
Pròxima B és el títol del segon llarga durada de Júlia (dream pop, Alcoi). Des de que van llançar digitalment la primera maqueta (El mecanoscrit, Premi Ovidi Montllor 2012) i després de la primera experiència a l’estudi (Nuvolàstic, Premi Ovidi Montllor al Millor Disseny 2015), el grup ha experimentat un viratge conscient propiciat per la recerca de sons analògics, onírics i un nou concepte de banda en format duo. En els més de 40 concerts realitzats en la gira de presentació de ‘Nuvolàstic’ han coincidit amb altres formacions de bagatge contrastat, situant-se com una de les propostes emergents més destacades del pop valencià, amb una posada en escena arriscada que és capaç d’enganxar de seguida a l’oient. En aquesta nova formació de duo els elements electrònics guanyen pes, però sense arraconar a les guitarres ensomiadores i geomètriques. Pròxima B visibilitza la recerca de l’ésser humà de nous espais per a conquerir, noves realitats per a abastar, digerir i només deixar les restes. Mostra com a inevitable l’obsessió i obstinació que tenim (patim) en reflexionar sobre el concepte de futur, fet que ens priva d’esprémer al màxim un present que se’ns escapa. Tot açò sabent, quasi amb seguretat, que al futur, a l’espai on siga, tornarem a repetir les mateixes equivocacions.
Dúo de Alcoi qué respeta la raíz fusionada del folk, pop y electrónica suave para intentar explorar caminos todavía vírgenes en la música hecha en el País Valenciano. En el 2015 sacaron el disco Nuvolàstic (Malatesta records) qué comprende electrónica, pero también pop refrescante, vals y hasta una canción de cuna para adultos.Pròxima B es el título del segundo larga duración de Júlia (dream pop, Alcoi). Desde que lanzaron digitalmente la primera maqueta (El mecanoscrit, Premio Ovidi Montllor 2012) i después de la primera experiencia de estudio (Nuvolàstic, Premio Ovidi Montllor mejor diseño 2015), el grupo ha experimentado un viraje consciente propiciado por la búsqueda de sonidos analógicos, oníricos y un concepto nuevo de banda en formato dúo. A lo largo de la presentación de ‘Nuvolàstic’ han coincidido con varias bandas de trayectoria contrastada en los más de 40 conciertos realizados en esta gira de debut. Situándose como una de las propuestas emergentes más destacadas del pop valenciano, con una puesta en escena arriesgada que es capaz de enganchar enseguida al oyente. En esta nueva formación de dúo los elementos electrónicos ganan peso, pero sin llegar a dejar de lado las guitarras ensoñadoras y geométricas. Próxima B visibiliza la búsqueda del ser humano por conquistar nuevos espacios, nuevas realidades vírgenes, digerir y dejar los restos. Muestra como inevitable la obsesión y la obstinación que tenemos (sufrimos) por reflexionar sobre el concepto de futuro, hecho que nos priva de exprimir al máximo un presente que se nos escapa. Todo esto sabiendo, casi con seguridad, que en el futuro, en el lugar que sea, volveremos a repetir las mismas equivocaciones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s