Mox Nox

 

cova amplaMox Nox apareixen per terres valencianes a l’estiu del 2009, uns mesos més tard graven una maqueta que queda semifinalista del Proyecto Demo de Radio 3 de entre més de 800 propostes a nivell estatal. Al 2011 editen un 7” (Polze de la Mort) que els fa apareixer a algunes llistes de millors debuts de l’any.

Al 2013 debuten  amb “Damnatio Memoriae”, fent-se amb el premi Ovidi Montllor a millor disc de Rock en Valencià i anticipant la paleta de noise, space rock i atmosferes shoegazing que els caracteritzen.

Al 2015 publiquen “Or i baladre” on continuen superposant capes de distorsió i melodia i que els porta a actuar a festivals com el FIB, el Monkey Week, el Feslloch o al  Deleste Festival  i a multitut de sales i concerts.

Els de La Marina acaben d’estrenar “Cova ampla” el seu tercer disc sota la producció de Jaume Faraig als Estudios Tigrus, que serà editat per Hidden Track.

moxnox.bandcamp.com/ 

https://open.spotify.com/embed?uri=spotify:album:72Vjafo1rdepOE2dHCkO9D

Mox Nox aparecen por tierras valencianas en verano del 2009, unos meses más tarde graban una maqueta que queda semifinalista del Proyecto Demo de Radio 3 de entre más de 800 propuestas a nivel estatal. En el 2011 editan un 7” (Polze de la Mort) que los hace aparecer en algunas listas de mejores debuts del año.

En el 2013 debutan con “Damnatio Memoriae”, haciéndose con el premio Ovidi Montllor a mejor disco de Rock en Valenciano y anticipando la paleta de noise, space rock y atmósferas shoegazing que los caracterizan.

En el 2015 publican “Or i baladre” donde continúan superponiendo capas de distorsión y melodía y que los lleva a actuar a festivales como el FIB, el Monkey Week, el Feslloch o al Deleste Festival y en multitud de salas y conciertos.

Los de La Marina acaban de estrenar “Cova Ampla” que es el adelanto de un próximo EP que llevará el mismo título.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s