Versonautas

13173155_1276125959084068_5897101733420708513_o-420x280VERSONAUTAS és un projecte de música i poesia creat a finals del 2013 entre Barcelona i València. Pilotat per Roqui Albero (trompeta, flugelhorn, veu, efectes) i  Ana Sanahuja (piano, teclats, cors, efectes), ens ofereix una experiència plena de matisos i contrasts, un viatge cap a un món sonor que va més enllà de la música i la poesia, amb una recepta pròpia allunyada de la declamació i un estil únic i fresc que aconsegueix emocionar i divertir a l’audiència més variada.
La seva particular i personal fusió entre ambdós gèneres els ha portat a festivals i circuits diversos de música (clubs de jazz, sales, etc.), poesia i també eclèctics (teatre, dansa, art, cinema, disseny i gastronomia). Entre ells destaquen: Casa de la Poesia de La Habana – Cuba, Centre Cultural Octubre (València), Teatre del Raval (Gandia), Centre Cultural La Gota de Leche (Logroño), Festival de poesía Irreconciliables (Màlaga), Dia del Llibre de Pamplona, Festival de Poesia Guardetxe (San Sebastià), Mostra Viva – Festival Cinema mediterrani, Festival “Espais de Poesia d’Alella” Festival de Poesía de Sant Cugat (Barcelona), Festival Cabanyal Íntim (València), etc.

Biografia:

Roqui Albero (trompeta, flugelhorn, efectes i veu).Va estudiar Trompeta Jazz al ISA (Instituto Superior de Arte de la Habana) i a l’Esmuc de Barcelona. Ha participat en grups de jazz com la Barcelona jazz Orquestra, la Vella Dixieland, Sedajazz Big Band, Flamenco Big Band de Perico Sambeat, Nelson Project, Groovaloo, Ivanov Jazz Band, Black and White Gospel singers, Girona Jazz Project, Guillermo Klein…També ha acompanyat cantautors com Jorge Drexler, Manu Chao, Sílvia Pérez Cruz, Paco Ibáñez, Pau Riba, Silvia Comes, Chipiron de Cádiz, Alex Ferreira, Eliseo Parra, Mónica Green…

Ana Sanahuja (piano, teclats, cors, efectes).Va estudiar Producció i Gestió Musical a l’ ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya, Barcelona) Coordina la programació de La Fábrica de Hielo i dirigeix l’espai cultural Hat Gallery. Ha sigut coordinadora de les activitats paral·leles del Festival Russafa Escènica. Ha treballat en diverses tasques de producció en dos institucions de gran trajectòria a Nova York: el World Music Institute -preparant el New York Flamenco Festival- i el Ballet Hispánico.

www.versonautas.com

VERSONAUTAS es un proyecto de música y poesía creado a finales de 2013 entre Barcelona y Valencia. Pilotado por Roqui Albero (trompeta, flugelhorn, voz, efectos) y Ana Sanahuja (piano, teclados, coros, efectos), nos ofrece una experiencia llena de matices y contrastes, un viaje hacia un mundo sonoro que va mas allá de la música y la poesía, con una receta propia alejada de la declamación y un estilo único y fresco que consigue emocionar y divertir a la audiencia más variada.

Su particular y personal fusión entre ambos géneros los ha llevado a festivales y circuitos diversos de música (clubs de jazz, salas, etc.), poesía y también eclécticos (teatro, danza, arte, cine, diseño, gastronomía). Entre ellos, destacan: Casa de la Poesía de La Habana – Cuba, Centro Cultural Octubre (Valencia), Teatro del Raval (Gandía), L, Centro Cultural La Gota de Leche (Logroño), Festival de poesía Irreconciliables (Málaga), Día del Libro de Pamplona, Festival de Poesía Guardetxe (San Sebastián), Festival Russafa Escènica (Valencia), Mostra Viva – Festival Cinema mediterrani, Festival “Espais de Poesia d’Alella”, Festival de Poesía de Sant Cugat (Barcelona) etc.

Roqui Albero.Estudió en el Instituto Superior de Arte de la Habana y en la Esmuc de Barcelona. Ha participado en grupos de jazz como la Barcelona jazz Orquestra, Sedajazz Big Band, Flamenco Big Band de Perico Sambeat, La Vella Dixieland, Nelson Project, Groovaloo, Ivanov Jazz Band, Black and White Gospel singers, Girona Jazz Project, Guillermo Klein. Ha acompañado a cantautores como Jorge Drexler, Manu Chao, Sílvia Pérez Cruz, Paco Ibáñez, Pau Riba, Silvia Comes, Chipirón de Cádiz, Alex Ferreira, Eliseo Parra, Mónica Green…

Ana Sanahuja.(piano, teclados, coros, efectos) en la Escuela Superior de Música de Cataluña (Esmuc) de Barcelona, Coordina la programación de La Fábrica de Hielo y dirige el espacio cultural Hat Gallery. Ha sido coordinadora de las actividades paralelas del Festival Russafa Escènica (València). Ha trabajado en producción en el World Music Institute, preparando el New York Flamenco Festival y en el Ballet Hispánico de New York.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s