Joe Pask

IMG_4922Joe Pask és un projecte personal de Josu Miró segons la visió del productor Blai Antoni Vañó (Hugo Mas, Andreu Valor, Pep Mirambell, Arthur Caravan, etc). La mecànica del projecte està ben clara: Josu escriu les cançons i Blai Antoni les arranja.

Salt és un disc influenciat pels 90, on la sonoritat de les guitarres és clau (noise, powerpop, americana). Cançons que ploren quan ploren les lletres i que ofereixen redempció quan és necessari. Són cançons escrites des del racó més profund del cor, des d’on els arranjaments les catapulten a l’exterior amb tota la força possible. Tot el que s’escolta està mesurat però sobretot està ben sentit i sofrit. Josu Miró, nascut a Alcoi, és un cantautor de música americana que després de començar la seua carrera musical escrivint en anglés, a l’estiu del 2016 feu el pas i va començar a compondre en la seua llengua materna, el valencià. Acompanyat de la seua guitarra acústica i harmòniques; i influït pels més grans de la música americana, ha aconseguit un so cru, sincer, i sense edulcorar.

Salt marca un punt d’inflexió per al grup, és el seu primer LP i està construït des d’una estètica clarament dels ’90 ben estructurada. Salt és un cant als sentiments, tant positius com negatius, és un cant a la vida i a la mort perquè una no pot existir sense l’altra i és un cant al caure una vegada i una altra però posar-se dempeus. Els components de Joe Pask són: Josu Miró (veu i guitarres), Blai Antoni Vañó (guitarres i cors), Andreu Vidal (baix) i Dani Serra (bateria). El projecte comença el 2016 amb les seues dues primeres publicacions: “Hang it” (Febrer 2016) i “A la deriva” (Juliol 2016). Al primer podem trobar un so clarament influenciat pel country on destaquen contrabaixos, banjos o steel guitars, però ja comencen a albirar-se les primeres guitarres elèctriques. En canvi “A la deriva” ens retorna a la solitud del cantautor americà tan sols en companyia d’una guitarra i alguna harmònica.

https://open.spotify.com/embed/artist/2pMcmDXVJR3kaXyiUbCcOz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s