Calmoso & The black fang

calmosoThe BlackFang és un nou projecte de banda hip-hop amb arrels jazz i funk, que naix al cor de La Plana, Castelló. Formada per 7 músics de llarg recorregut i experiència a l’escena musical valenciana (Bandits, Mr.Pink, Da Plus Nu Ideas) i amb la producció i direcció musical de Diego Barberà. The BlackFang venen associats amb les veus i rimes del versàtil Calmoso Ramirez, veterà MC de l’escena, actualment també lligat al col·lectiu de DJ’s Mash Masters; així com abans ho va estar a Da Plus -singular proposta hip-hop eixida a mig camí entre Castelló i Barcelona fa més de 10 anys-.

Com a resultat, Calmoso & the BlackFang ens proposen una col·lecció de temes en valencià, frescos, amables i madurs, on s’intueixen les referències a The Roots, Hocus Pocus, Pharcyde, Parliament, A Tribe Called Quest,… Un projecte amb gust pels detalls, ambiciós i original dins l’actual escena valenciana.

Després de gravar el seu primer treball, el qual va veure la llum en febrer del 2017, Calmoso & the BlackFang preparen un contundent directe amb la força d’una potent secció de vents, una bateria i baix grossos i convincents, guitarra i teclats amb molt de groove i ànima, i unes lletres fresques i elegants. Un directe diferent, inesperat i fangtàzztic.

facebook.com/Calmoso-the-BlackFang

The BlackFang es un nuevo proyecto de banda hip hop con raíces jazz y funk, que nace en La Plana, Castelló. Formada por 7 músicos de largo recorrido y experiencia a la escena musical valenciana (Bandits, Mr.Pink, Da Plus Nus Ideas) y con la producción y dirección musical de Diego Barberà. The BlackFang vienen junto  las voces y rimas del versátil Calmoso Ramirez, veterano MC de la escena, actualmente también ligado al colectivo de DJ’s Mash Masters; así como antes lo estuvo a Da Plus -singular propuesta hip hop salida a medio camino entre Castelló y Barcelona hace más de 10 años-.

Como resultado, Calmoso & the BlackFang nos proponen una colección de temas  frescos, amables y maduros, donde se intuyen las referencias a The Roots, Hocus Pocus, Pharcyde, Parliament, A Tribe Called Quest,… Un proyecto con gusto por los detalles, ambicioso y original dentro de la actual escena valenciana.

Después de grabar su primer trabajo, el cual vió la luz en febrero de 2017, Calmoso & the BlackFang preparan un contundente directo con la fuerza de una potente sección de vientos, una batería y bajo  y convincentes, guitarra y teclados con mucho groove y alma, y unas letras frescas y elegantes. Un directo diferente, inesperado y fangtàzztic.